Boka föreläsning

Elin är en van föreläsare och det går att boka henne till alla typer av evenemang som berör kommunikation, demokrati och ung arbetskraft. Alla föreläsningar går att göra i formen av workshops. Hon kan också vara moderator och debattledare vid olika paneler.

 

Nedan ser ni hennes föreläsarupplägg, för förfrågningar skicka ett mail till bokning@ungkandidatelin.se

Den kontroversiella snälla kommunikationen

- Om medverkan i Big Brother Maktspelet

 

När Elin gick in i Big Brother-huset var det första gången någonsin en politiker medverkade i en dokusåpa. Syftet var att bryta ny mark och verka i ett forum politiken aldrig varit i förut. Att skapa en kontrast och diskussion. Dokusåpor speglar många av vår tids samhällsproblem och då finns det ingen bättre plattform att diskutera de problemen på än just i en dokusåpa - istället för hemma i tv-soffan. Lyssna på hennes egen berättelse om hur det var att bo i huset och hur bemötandet efteråt varit. Elin kommer även att dela med sig av några viktiga nycklar för att få genomslag och en framåtblick över nya plattformar att kommunicera i.

 

Passar för

Alla företag och organisationer som är trötta på att vandra i redan upptrampade spår och vill skapa nya vägar. Den passar även för skolor och ungdomsarrangemang. Eller för alla som bara är nyfikna.

 

 

Är det bara statsministern som bestämmer?

- Om opinionsbildning och ungdomsdemokrati

 

Den här föreläsningen handlar om ung påverkan, vikten av att göra sin röst hörd och varför det är viktigt att acceptera varandras åsikter. Genom att berätta om sina egna erfarenheter visar Elin att unga människor har möjlighet att ändra på saker man tycker är fel och göra sina idéer till verklighet. Hon ger konkreta tips på hur man kan påverka beslut inom till exempel skolan eller något som rör den lokala fritidsgården. Elin delar med sig av sin resa som varat under 10 års tid - hur allting började med insändarskrivande och hur hon idag är med och fattar viktiga beslut för sin hemstad.

 

Passar för

Ett utmärkt upplägg för skolor och fritidsgårdar som har demokratidagar och evenemang som rör ung opinionsbildning.

 

 

10 sanningar om 90-talister

- Om att attrahera den unga arbetskraften

 

90-talisterna vill välja sina egna arbetstider, ha flexibilitet, jobba hemifrån, hålla på med sociala medier. De drivs inte främst av pengar utan av frihet. De har ett enormt behov av bekräftelse och förstår inte hur en pyramidorganisation fungerar. I den här föreläsningen pratar Elin om den stora utmaningen och även den stora möjligheten med att en generation så olik alla andra är på väg ut i arbetslivet. Lyssnarna får följa med på en resa som berör organisationskultur, motivation, sociala medier och generationskrockar.

 

Passar för

Den här föreläsningen riktar sig till alla arbetsplatser med en stor andel anställda ungdomar, för företag som vill växa samt chefer och HR-personal. Den passar även för föräldrar och ungdomar själva.